COOPERS-olutuutteet

Coopers Brewery valmistaa oluen kotivalmistajille eri olutuutesarjoja: Original -sarja, International -sarja, Thomas Coopers -sarja ja Craft -sarja. Tältä osastolta löydät kaikki nämä olutuutteet erillisinä tuotteina. Mikäli haluat olutainessetit valmiiksi paketoituina, voit myös selata reseptipakettejamme.

Sarjat Original, International ja Thomas Coopers (TC) koostuvat laajasta valikoimasta olutuutteita, joissa yhdistyvät koko maailman makujen kirjo. Nämä tuotteet sopivat valmistettaviksi Coopersin isossa käymisastiassa DIY Brew Kit. Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.

1,5 kg:n mallasuutepurkit sisältävät humaloimatonta mallasuutetta ja ovat tarkoitettu käytettäviksi yhdessä 1,7 kg:n olutuutteiden kanssa. Ne antavat lisää makua ja vahvuutta (n. +2 til-% 23 litraan).

Craft -sarjassa on olutuutteita ja humaloimattomia mallasuutteita, joissa on selkeän amerikkalainen vivahde. Yksi 1,3 kg:n olutuutepurkki tuottaa 8,5 litraa valmista olutta n. 5,5 til-% vahvuisena (näihin ei lisätä käymissokeria). Tämä sarja soveltuu valmistettavaksi Coopersin pienessä käymisastiassa Craft Brew Kit, mutta sen voi toki valmistaa myös isossa käymisastiassamme DIY Brew Kit. Tähänkin sarjaan löytyy paljon mielenkiintoisia reseptejä reseptipankistamme.

Allergikoille tiedoksi: Kaikki olutuutteet sisältävät ohramallasta (myös TC Preacher’s Hefe Wheat ja Wheat-mallasuute, jotka sisältävät ohran lisäksi vehnää). Coopersin olutuutteet sisältävät 80% ohramallasta, 19% vettä ja 1% humalaa. Ei lisäaineita.


Coopers DIY Beer - Mix, Brew, Bottle, Enjoy.

Järjestys: