Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehtomme koskevat toimituksia Suomeen, Ruotsiin ja Viroon. Mahdollisista muista ulkomaantoimituksista pyydämme ottamaan yhteyttä erikseen.
If you live somewhere in Europe and would like to order our products, please send us an e-mail: melkko(at)melkko.fi

Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18-vuotiaat saavat tilata ainoastaan huoltajansa suostumuksella.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä yksittäistä tilausta. Tällöin otamme yhteyttä tilaajaan, mikäli meillä on tilaajan sähköpostiosoite.

 

HINNAT
Normaalisti hinnat ovat voimassa, kuten ne on ilmoitettu verkkosivuillamme. Kampanjatuotteiden hinnat ovat voimassa kampanjan ajan tai kunnes tuote on loppu. Hinnat on ilmoitettu euroina.
Kaikkien tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero, joka on kirjoilla 10%, elintarvikkeilla 14 % ja muilla tuotteilla 24%. Mehutuotteiden (siideriuutteet, rypälemehutiivisteet) hinnoissa on mukana myös maahantuonnin yhteydessä mehuista maksettu lakisääteinen virvoitusjuomavero.
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintoihin saattavat vaikuttaa valuuttakurssien muutokset, eri maiden viljasadon tilanne, rahtikustannukset ym.

 

MAKSUTAVAT
Maksuvaihtoehtoina ovat Paytrail ja Ennakkomaksu/tilisiirto.

Paytrailin kautta voit valita maksutavaksi Korttimaksun tai Verkkomaksun. Noudettaessa myyntipisteestämme (Lahti tai Helsinki) voidaan maksaa myös käteisellä tai kortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten ja pankkien kanssa. Palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen. Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SSL-suojatussa yhteydessä.

Luottokortit: Visa, MasterCard. Verkkopankit: Useimmat kotimaiset pankit.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
Linkki Paytrailin tietosuojaselosteeseen.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli tilaus ei yrityksistä huolimatta näytä menneen läpi, saattaa syynä olla häiriö tietoliikenneyhteyksissä. Voi myös olla, että maksupalvelu on jostain syystä hylännyt maksun. Kokeile toista maksutapaa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin yritämme selvittää ongelmaa.

Luottokortit
Paytrail-palvelu varmentaa maksun, joten luottokortin tiedot eivät näy verkkokaupan järjestelmässä. Myöskään luottokortin numero ei tallennu palvelimellemme.
Verkkopankki
Asiakkaalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset. Maksutapahtuma veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä verkkopankissa.
Ennakkomaksu/tilisiirto
Lähetämme tilauksen käsiteltyämme sähköpostitse laskun ennakkomaksua varten. Verkkokauppaan kirjautuneet näkevät maksutiedot myös Omissa tiedoissa. Jos maksutavaksi on valittu Ennakkomaksu/tilisiirto, toimituskuluihin lisätään ko. palvelumaksu. Tilaus siirtyy keräilyyn, kun maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

TOIMITUSAIKA
Pyrimme toimittamaan tilaukset Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 1-3 työpäivän kuluessa. Poikkeustilanteissa pyrimme olemaan asiakkaaseen yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy. Jos valittu toimitustapa on Nouto, ilmoitamme asiakkaalle, milloin tilaus on noudettavissa Lahden tai Helsingin noutopisteistämme.

 

TOIMITUSTAVAT

Posti
Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti joko lähimpään Postin noutopisteeseen (ml. pakettiautomaatit), asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen (esimerkiksi lahjatilauksen vastaanottajalle).
Toimitamme tilauksia Suomeen, Ruotsiin ja Viroon.

Saapumisilmoituksesta lähtien lähetys pitää noutaa 7 päivän kuluessa (koskee kaikkia noutopisteitä). Mikäli ei lähetystä noudeta määräaikaan mennessä, lähetys palautuu meille.

Matkahuolto
Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Asiakas näkee tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat Matkahuollon asiamies-/toimipisteet, joista voi valita sopivimman toimipisteen. Lähetyksen voi tilata myös kotiin tuotuna. Asiakas voi tilata tuotteet myös suoraan lahjatilauksen vastaanottajalle.

DBSchenker noutopistepaketti
Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti lähimpään DBSchenkerin noutopisteeseen. Asiakas näkee tilauksen yhteydessä häntä lähimpänä olevat DBSchenkerin noutopisteet, joista voi valita sopivimman toimipisteen.

Seuranta
Vastaanottajan sähköpostiin toimitettavan lähetysilmoituksen seurantalinkin avulla voi seurata paketin kulkua. Joissain tapauksissa toimitus saatetaan tehdä kirjepostilla. Tällöin ei seurantapalvelu ole käytettävissä. Mikäli lähetysilmoitusta ei tule, pyydämme tarkistamaan, ettei se ole joutunut esimerkiksi roskapostilaatikkoon.
Kun paketti saapuu noutopaikkaan, Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja/tai Postin mobiilisovelluksella. Saapumisilmoituksesta lähtien lähetys pitää noutaa 7 päivän kuluessa.

Nouto
Tuotteita voi tilata myös noudettavaksi joko Lahden tai Pasilan Triplan myymälöistämme (osoitteet löytyvät Yhteystiedot-sivulla). Tällöin ei hintaan lisätä toimituskuluja.
Noudettaessa valitaan verkkokaupassa maksutavaksi "Käteinen", mutta tilauksen voi myymälässä maksaa joko käteisellä tai kortilla.

 

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan ja lähetyksen painon/koon mukaan. Pienin toimituskulumme on kirjetoimituksissa 3,60 euroa. Muutamilla tuotteilla (esim. viinipullot) voi olla poikkeavat toimituskulut. Tiedot niistä ovat ko. tuotteiden tilaussivuilla.
Myymälästä (Lahti tai Tripla) noudettaessa emme veloita toimituskuluja.
Toimituskulun määrä näkyy kassalla maksun yhteydessä.

Jos maksutavaksi on valittu Ennakkomaksu/tilisiirto, toimituskuluihin lisätään ko. palvelumaksu.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Tilauksen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Viinitalo Melkko Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät täältä.
Mikäli tilaus on jo annettu kuljetusliikkeen toimitettavaksi, asiakkaan tulee palauttaa tilatut tuotteet lähettäjälle palautusohjeen mukaisesti (kts. Vaihto- ja palautusoikeus).
Paketin noutamatta jättäminen tai tavaran palautus ilman yhteydenottoa ei ole tilauksen peruutus.

Peruuttamattomasta ja noutamatta jätetystä paketista veloitamme toteutuneet kuljetuskulut edestakaisesta kuljetuksesta, sekä lisäksi käsittelykuluista 12,00 euroa/lähetys.

 

VAIHTO-/PALAUTUSOIKEUS
Etämyyntituotteilla on 14 vrk:n vaihto-/palautusoikeus alkaen tuotteiden vastaanottopäivästä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pakkausten tulee olla myyntikuntoisia ja tuotteiden tulee olla huolellisesti pakattuja kuljetusta varten.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta yhteys asiakaspalveluumme (sähköposti: melkko(at)melkko.fi, puh: 03 872 9700), niin sovimme palautuksen ehdoista ja tavasta sekä hyvityksestä.

13.6.2014 voimaantulleen EU-säädöksen mukaan virheettömän tuotteen palautus ei lähtökohtaisesti ole ilmaista, vaan asiakkaan on vastattava palautuskuluista, jollei muuta sovita. Asiakkaan tulee myös korvata mahdollinen tuotteen arvon aleneminen, mikäli tuotetta on käsitelty enemmän kuin on tarpeen. Muista myös, että paketin noutamatta jättäminen ilman yhteydenottoa ei ole tilauksen peruutus, ei myöskään tavaran palautus ilman peruutusilmoitusta.

Linkki EUn riidanratkaisusivulle.

Osoitteemme on:
Viinitalo Melkko Oy
Asentajankatu 4
15520 LAHTI

 

REKLAMAATIOT

Toimitusvirhe
Mikäli lähetyksessä on huomauttamista tai keräilyvirhe (vääriä tuotteita tai tuotteiden lukumäärä on väärä), pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos virhe edellyttää tuotteiden palauttamista, pyydämme paketoimaan tuotteet huolellisesti kuljetusta varten ja palauttamaan ne vahingoittumattomina. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin saat tiedot, joilla palauttaminen onnistuu veloituksetta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos palautat tuotteita. Emme vastaanota ilmoittamattomia palautuksia.

Kuljetusvauriot
Jos lähetystä vastaanottaessasi huomaat, että lähetys on vaurioitunut, pitää sinun siitä heti ilmoittaa noutopaikkaan tai kuljetusliikkeelle. Ota myös yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro tiedot tapahtuneesta vauriosta.

Palautukset
Mikäli tuotteessa on virhe, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoittamaan virheestä. Usein riittää, jos lähetät asiakaspalveluumme valokuvan virheestä. Jos virheen korjaaminen vaatii tuotteen palauttamisen, pyydämme paketoimaan tuotteet huolellisesti kuljetusta varten ja palauttamaan ne vahingoittumattomina. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin saat tiedot, joilla palauttaminen onnistuu veloituksetta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos palautat tuotteita. Emme vastaanota ilmoittamattomia palautuksia.

Yhteystiedot löydät täältä.

 

ASIAKASREKISTERI

Asiakasrekisteriseloste
Henkilötietolaki (523/99) 10 § Rekisteriselosteen laatimispäivämäärä 10.03.2017

Rekisterinpitäjä
Viinitalo Melkko Oy, Asentajankatu 4, FI-15520 LAHTI. Y-tunnus 0675231-8.
+358-(0)3-8729700 / melkko(at)melkko.fi / www.melkkobrew.fi

Rekisterin nimi
Viinitalo Melkko Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakassuhteiden hoito

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Lisäksi rekisterissä säilytetään asiakkaan tilaushistoria

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään kuitenkin tavarankuljetuksen järjestämiseksi, jolloin tavarankuljettaja luonnollisesti saa tietoonsa vastaanottajan osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tietojen tarkistus
Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa. Asiakas on oikeutettu tarkistamaan rekisteritietonsa maksutta enintään kerran vuodessa. Jos asiakas haluaa tarkistaa tietonsa useammin, olemme oikeutetut perimään korvauksen tietojen antamisesta.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.