Viiniainespakkaukset

Valmisviinipakkaukset ovat aina turvallinen valinta. Ne sisältävät sokeria ja vettä lukuunottamatta kaikki viininvalmistuksessa tarvittavat aineet, yksityiskohtaisine valmistusohjeineen. Kuivatut marja- ja hedelmäseokset ovat tarkkaan harkittujen reseptien mukaisesti koottuja.

Tarvittava sokerimäärä riippuu viinityypistä: ruokaviineille riittää 4 - 4,5 kg, jälkiruokaviineille 6 - 6,5 kg. Sokerimäärä on yleensä mainittu pakkauksessa. Suosittelemme luonnollisesti Panimosokerin käyttöä, jolloin vältetään mahdolliset sivumaut. Viinin alkoholipitoisuus määräytyy käytetyn sokerin määrästä; joillekin viineille, kuten monille hedelmäviineille, sopii joko pienempi tai suurempi alkoholipitoisuus, riippuen käyttötarkoituksesta.

Viinin sopiva makeusaste on aina henkilökohtainen kokemus, vaikka viinille olisikin suositeltu tiettyä makeusastetta. Oma maku ratkaisee jälkimakeutuksen tarpeen ja määrän.

Järjestys: