COOPERS TC Innkeeper's Daughter 1.7kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 3402230
Hinta: 18,90 1890

Yleisohje oluen valmistamiseen Coopers-olutuutteilla.
 THOMAS COOPERS Innkeeper's Daughter 1.7kg

Thomas Cooperin ensimmäinen vaimo, Anne, oli majatalon isännän tytär, joten hän tiesi yhtä jos toista oluenvalmistuksesta. Kun Anne sairastui, Thomas käytti Annen isältään saamaa reseptiä valmistaessaan eliksiiriä rakkaalle vaimolleen. Tästä eliksiiristä tuli myöhemmin Coopersin maailmanmaineeseen noussut olut, Sparkling Ale.

Kaupallisen Sparkling Ale -oluen perinteitä noudattaen, tälläkin oluella on tummankultainen väri ja täyteläisen maltainen suutuntuma. Siinä on selkeän hedelmäinen maku, ripaus banaania, rikas humalointi, puhtaan katkera jälkimaku ja paksu, kermainen vaahto. Täydellinen eliksiiri kaikkiin vaivoihin.

Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta sellaisenaan saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.
Valmistajan perusresepti suosittelee tämän olutuutteen lisäksi 1,5 kg Coopers Light Dry Malt (spraymallas), mutta halutessasi voit toki yhdistellä aineksia vapaasti oman makusi mukaan. Jälkikäymissokerina Carbonation Drops on helppo lisätä pulloihin.
 

Väri: 90 EBC Katkero: 610 IBU
Arvot tarkoittavat purkin sisältämää uutetiivistettä ennen veden lisäystä.

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, kuivattu oluthiiva.
Nettopaino: 1700g (mallasuute), 7g (hiiva).
Alkuperämaa: Australia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.