COOPERS Stout 1,7 kg

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 3401990
Hinta: 16,50 1650

Yleisohje oluen valmistamiseen Coopers-olutuutteilla.
 


PARASTA ENNEN 11/2023

Tummanruskea väri ja tukeva espressomainen vaahto. Aromi on sekoitus kahvia, suklaata ja viljaa. Runsaan täyteläinen suutuntuma ja tumman maltainen koostumus. Maltaan tanniinien ja humaloinnin katkeruuden yhdistelmä antavat kuivan jälkimaun. Sopii nautittavaksi tuoreeltaan, mutta voi myös antaa kypsyä rauhassa. Jopa vuosia.

Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta sellaisenaan saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.
Valmistajan perusresepti suosittelee tämän olutuutteen lisäksi 1kg Brew Enhancer 3, mutta halutessasi voit toki yhdistellä aineksia vapaasti oman makusi mukaan. Jälkikäymissokerina Carbonation Drops on helppo lisätä pulloihin.

Väri: 1800 EBC  Katkero: 710 IBU

Arvot tarkoittavat purkin sisältämää uutetiivistettä ennen veden lisäystä.

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, kuivattu oluthiiva.
Nettopaino: 1700g (mallasuute), 7g (hiiva).
Alkuperämaa: Australia.

Arvostele tämä tuote

23.12.2022 - Justa

useamman kokeilun jälkeen löysin itselleni sopivan suhteen maun mukaa. Teen vain satsin vain 18 litraa ja sopiva määrä sokeria. Hyvää ruoka juomaa jossa on makua tai ihan vaan rauhalliseen illan viettoon.