COOPERS TC Golden Crown Lager 1.7kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 3402270
Hinta: 18,90 1890


Yleisohje oluen valmistamiseen Coopers-olutuutteilla.
Huom! Olutuutteen mukana tuleva hiiva on lagerhiiva, joka käy parhaiten 13-15 °C lämpötilassa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, voit toki käyttää myös 18-20 °C lämpötilassa.
 THOMAS COOPERS Golden Crown Lager 1.7kg

Vuonna 1968 Coopers valmisti ensimmäisen lageroluensa, nimeltä Gold Crown. Kyseessä oli Dortmunder-tyyppinen, vähemmän makea, mutta maukas olut. Gold Crown oli valtava menestys ja se merkitsi Coopersille uuden aikakauden alkua.

Maxwell Cooperin alkuperäistä reseptiä kunnioittaen, tämä olut on klassinen lager, jossa on syvän kullankeltaista vivahdetta ja jämäkkä maltainen maku. Raikkaan katkera ja pitkäkestoinen hedelmäinen aromi. Kokonaisuuden kruunaa tiivis ja kestävä vaahto.

Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta sellaisenaan saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.
Valmistajan perusresepti suosittelee tämän olutuutteen lisäksi 1kg Coopers Light Dry Malt (spraymallas), mutta halutessasi voit toki yhdistellä aineksia vapaasti oman makusi mukaan. Jälkikäymissokerina Carbonation Drops on helppo lisätä pulloihin.

Väri: 75 EBC Katkero: 390 IBU
Arvot tarkoittavat purkin sisältämää uutetiivistettä ennen veden lisäystä.
Hiiva: Lagerhiiva. Suositeltu käymislämpötila: 13-15 °C
 

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, kuivattu oluthiiva.
Nettopaino: 1700g (mallasuute), 7g (hiiva).
Alkuperämaa: Australia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.