Melkkobrew:lle Yeastflow nestehiivojen Suomen edustus

Suomen panimoteollisuus on aina ollut innovatiivinen ja valmis hyödyntämään uusia tuotteita panimotuotannossaan. Olemme lisänneet tähän tuotteiden listaan Yeastflow -nestehiivat. 
Nestehiiva on viime vuosina noussut suosituksi vaihtoehdoksi perinteiselle kuivahiivalle oluenvalmistuksessa. Yksi uusista nestehiivojen tarjoajista on Yeastflow, jonka edustus Suomessa on yksinoikeudella Melkkobrew:lla.

MelkkoBrew on tehnyt merkittävää työtä Yeastflow nestehiivan tuomisessa Suomeen. Tämä vahva kumppanuus tuo uuden ulottuvuuden suomalaiseen oluenvalmistukseen ja tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kokeilla erilaisia makuja ja aromiprofiileja.

Hiivapakkaukkaukset toimitetaan tilausta seuraavaksi päiväksi, suoraan tehtaalta. Nopea toimitus, ja hiivan takuuvarma tuoreus mahdollistaa jopa 250 miljardia solua /100ml. Hiivoja voit tilata myös haluamasi litramäärän, siinä tapauksessa otathan yhteyttä myyntiimme. Toimituksissa huomioitavaa on, että lähetykset tehdään niin, ettei ole vaaraa hiivojen jäämisestä terminaaleihin jumiin pyhiksi tai viikonlopuksi. 

Suomen olutkulttuurissa uudet tyylilajit, erikoisuudet ja innovaatiot ovat kukoistaneet viime vuosina, ja panimot etsivät jatkuvasti uusia tapoja erottua kilpailijoistaan. Yeastflow nestehiiva voi tarjota juuri tähän tarpeeseen ratkaisun.

Suomalaiset panimot saavat parasta mahdollista tukea ja asiantuntemusta tämän innovatiivisen tuotteen hyödyntämisessä Melkkobrew:lta. Ota siis yhteyttä myyntiimme, mikäli hiivan käytössä joku askarruttaa:

Timo Ylimäki
044 972 2258
timo.ylimaki@melkko.fi


Jukka Jahnukainen
050 522 2455
jukka.jahnukainen@melkko.fi

 

Tiedostot