Mangrove Jacks SN9 viinihiiva 8g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Tilapäisesti loppu

Tuotekoodi: 2109775
Hinta: 2,90 290

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Yleisviinihiiva ja Re-start -hiiva SN9 on erittäin hyvä Saccharomyces Bayanus -hiivakanta. Mainio yleishiiva. Paras valinta vahvoille viineille, mutta myös erinomainen useimmille pöytäviineille, makeille kuohuviineille ja siidereille.

SN9 antaa huolimatta verrattain neutraalista olemuksestaan tukevuutta ja rakennetta viiniin riippumatta siitä, mistä raaka-aineista viini käytetään. Se on erityisen hyvä valinta, kun viini valmistetaan kukista tai muuten pienestä määrästä raaka-aineita, jolloin hiiva antaa viinille viinimäisyyttä, tukevuutta ja syvyyttä.

SN9 on kestävä hiiva, se pystyy käyttämään viinin 18 tilavuusprosentin vahvuiseksi, sietää korkeaa rikkidioksidipitoisuutta ja muita stressitekijöitä kuten orgaanisia happoja, väärää lämpötilaa ja väärää pH:ta.

SN9 lisää viinin tukevuutta ja korkeaa glyserolituotantoa, mikä tekee siitä täydellisen vahvoille makeille viineille, tai jos sovelletusta reseptistä on epävarmuutta jolloin käymisen luotettavuus on keskeinen tekijä, tai jos käymislämpötila on alhainen, jopa 10 ºC. Tämä hiivakanta on ”käymisystävällinen” siinä, että se ei tuota vaahtoa, käyminen alkaa nopeasti, jolloin vältytään mahdollisilta bakteeritartunnoilta. Sillä voidaan myös uudelleenkäynnistää pysähtynyt käyminen. Se on siis erinomainen re-start –hiiva.Sopii mm: Väkevät viinit, Perry, Mead, hedelmäviinit ym.
Alkoholinsieto: 18% ABV.
Käyttö: Voidaan sirotella suoraan vierteen pinnalle. Sekoita 15 minuutin jälkeen.
Annostus: 1 pussillinen riittää 23 litraan.
Suositeltu käymislämpötila: 14-28°C.
Ainesosat: Kuivahiiva, Emulgointiaine (E491), Vitamiinit, Mineraalit, 8g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.