Mangrove Jacks CY17 viinihiiva 8g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 2109740
Hinta: 2,90 290

Kuiville ja makeille valko-, rosé- ja jälkiruokaviineille.
Täydellinen makeille valko- ja roséviineille sekä jälkiruokaviineille, rypäleistä ja erityisesti hedelmistä ja kukista käytettäville.

CY17 tuottaa runsaasti aromaattisia yhdisteitä käymisen aikana, mikä tuo vahvoja hedelmäaromeja, täyteläisyyttä sekä trooppisia makuominaisuuksia viiniin. CY17 muodostaa myös reilusti glyserolia, mikä lisää viinin makeutta.

CY17 käyttää viinin hitaasti verrattuna muihin Vintner’s Harvest –valikoiman hiivoihin. Tyypillisesti pöytäviini käy kolmessa viikossa ja jälkiruokaviini peräti viidessä viikossa.

CY17 sopii hyvin myös pirskahteleville viineille, mutta siinä tapauksessa pulloihin on lisättävä CL23-hiivaa pullokäymistä varten (tai jotakin muuta shampanja/kuohuviinihiivaa).

Jos rikität raaka-aineen ennen käymään laittamista, käytä rikkiyhdistettä niukasti ja varmista, että viinimehun pH on yli 3,2. CY17 on herkkä hiivakanta, jota täytyy käsitellä kunnioittaen. Kiinnitä erityistä huomiota puhtauteen ja lämpimään alkuun käymisessä, muuten riski bakteerikontaminaatioon kasvaa.


Sopii mm: Sauvignon Blanc, Zinfandel, Muscat, Muscadet, jälkiruokaviinit, ym.
Alkoholinsieto: 14% ABV.
Käyttö: Voidaan sirotella suoraan viinimehun pinnalle. Sekoita 15 minuutin jälkeen.
Annostus: 1 pussillinen riittää 23 litraan.
Suositeltu käymislämpötila: 16-24°C.
Ainesosat: Kuivahiiva, Emulgointiaine (E491), Vitamiinit, Mineraalit, 8g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.