Tammilastut french heavy toast 100g
Lahti: Tilapäisesti loppu
Helsinki: Tilapäisesti loppu
Tuotekoodi: 2725041
Hinta:
3,00
€
300
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
Viinin tai oluen kypsytys ”tammitynnyrissä” ilman tammitynnyriä onnistuu näillä ranskalaisilla tammilastuilla. Niiden laatu ja paahtoaste on valvottua ja taattua.
Annostus: 5-30 g / 10 l viiniä/olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammilastuilla saat tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin tai olueen. Lisää tammilastut siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti viiniin (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) kirkastumisen ajaksi. Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voi pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen, välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Annostus: 5-30 g / 10 l viiniä/olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammilastuilla saat tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin tai olueen. Lisää tammilastut siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti viiniin (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) kirkastumisen ajaksi. Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voi pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen, välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.