Tammilastu French heavy toast 100g
Lahti: Varastossa
Tuotekoodi: 2725041
Hinta:
3,00
€
300
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
Viinin tai oluen kypsytys ”tammitynnyrissä” ilman tammitynnyriä onnistuu näillä ranskalaisilla tammilastuilla. Niiden laatu ja paahtoaste on valvottua ja taattua.
Annostus: 5-30g / 10l viiniä tai olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin ja olueen. Viininvalmistuksessa tammilastut voi lisätä siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti ne voi lisätä siiviläpussissa viiniin kirkastumisen ajaksi (miedompi maku).
Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voidaan pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen pienissä erissä ja välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Annostus: 5-30g / 10l viiniä tai olutta.
Käsittelyaika: Muutamasta päivästä kolmeen kuukauteen.
Tammitynnyrikypsytyksen makua viiniin ja olueen. Viininvalmistuksessa tammilastut voi lisätä siiviläpussiin marjojen/hedelmien kanssa käymisen ajaksi (voimakkaampi maku) tai vaihtoehtoisesti ne voi lisätä siiviläpussissa viiniin kirkastumisen ajaksi (miedompi maku).
Oluenvalmistuksessa tammilastut voidaan lisätä joko suoraan käymisastiaan (kertakäyttöisessä siiviläpussissa) voimakkaimman alkukäymisen laannuttua, tai niistä voidaan pienessä vesimäärässä keittää ”teetä”, jota sitten lisätään käyneeseen olueen pienissä erissä ja välillä maistaen.
Vinkki: Jos haluat desinfioida tammilastut, laita ne tiiviiseen astiaan ja polta astian sisällä puolikas rikkiliuska. Anna seistä 15 minuuttia.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.