SPEIDEL Braumeister Plus 20L (2021)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 8561016
Hinta: 2350,00 235000

Tiedostot

Speidel Braumeisterin 20-litrainen Plus-malli integroidulla jäähdytysvaipalla.
2021-mallissa uudistettu ohjausyksikkö kosketusnäytöllä.

Braumeister Plus on vankka ja helppokäyttöinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu all-in-one automaattinen mäskäys- ja keittokattila. Mäskäys, suodatus ja keitto yhdessä ja samassa kattilassa.

Plus-mallin uutuutena on hitsattu jäähdytysvaippa, jonka ansiosta erilliset jäähdytyskierukat ovat turhia. Erikoistenkin oluiden valmistus on entistä helpompaa. Laitteen pohjassa on erillinen venttiili ylimääräisen jäähdytysveden poistoa varten.

Braumeisterissa on selkeä ohjausyksikkö, jonka kookkaassa näytössä on koko mäskäysohjelma nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Braumeisterissa on kaksi esiohjelmoitua mäskäys- ja keitto-ohjelmaa, lisäksi siihen voidaan ohjelmoida jopa kahdeksan omaa ohjelmaa. Ohjelmassa voi olla jopa viisi vaihetta, ja humalan voi lisätä kolmessa vaiheessa (ennen keiton loppua).
2021-mallissa uudistettu ohjausyksikkö, jossa 5" kosketusnäyttö, integroitu valmistusopastus, sekä WiFi ohjelmistopäivityksille ja reseptien lataamiselle.

Vaikka sinulla ei olisi kokemusta mäskäyksestä ja vierteen keitosta, tällä yksinkertaisella laitteella voit valmistaa täydellisen olutvierteen käyttämistä varten, vain viidessä tunnissa. Mäskäyslämpötilat säätyvät automaattisesti, ja voit ohjelmoida koko mäskäysprosessin ohjausyksikössä.

Lämmitysvastus: 2000 W
Pumppu: 27 W
Liitäntäjännite: 230 V
Min. sulake: 10 A
Max mallasmäärä: 6 kg
Jäähdytysvaippa: 2 x 1" uroskierreliitännät, sisältää Gardena-liittimet
Tilavuus: 23 l vierrettä (20 l valmista olutta)

Huom: Käytettäessä Braumeisterin Plus-mallia yhdessä lyhyemmän mallasputken ja pienemmän mallasmäärän kanssa, vierteen ja jäähdytysvaipan välille jää riittämättömästi kosketuspinta-alaa. Lyhyemmän mallasputken kanssa suosittelemme käyttämään erillistä jäähdytyskierukkaa.


Mitat: n. 60 x 40 x 40 cm
Paino: n. 20 kg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.