Verdant IPA Ale Yeast 11g oluthiiva

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 2108047
Hinta: 5,90 590

Tiedostot

LalBrew® Verdant IPA –hiivakannalla on kyky tuottaa erilaisia vahvasti humaloituja, maltaisia oluita. Maussa korostuva aprikoosi sekä trooppisten hedelmien ja sitrusten vivahteet sulautuvat tasapainoisesti humalan aromeihin.
LalBrew® Verdant IPA antaa pehmeän ja tasapainoisen mallasprofiilin, jossa on hieman enemmän runkoa kuin tyypillisessä amerikkalaisessa IPA-hiivakannassa. Tämä erittäin monipuolinen kanta sopii hyvin erilaisiin oluttyyleihin, kuten NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout ja Sour-hapanolut.

Attenuaatio: Keskitasoinen/korkea
Flokkulaatio: Kohtalainen/korkea
Alkoholinsieto: 10%
 
Käyttö: Voidaan ripotella suoraan vierteen pinnalle, mutta erityisesti vahvan tai happaman vierteen kohdalla valmistaja suosittelee hiivan nesteytystä 1 dl:ssa puhdasta 30-35°C vettä. Sirottele hiiva veden pinnalle, sekoita varovasti. Anna seistä sekoittamatta 15 minuuttia. Sekoita ja anna seistä vielä 5 minuutin ajan. Heti tämän jälkeen säädä nesteytetyn hiivan lämpötila vastaamaan jäähdytetyn vierteen lämpötilaa sekoittamalla siihen vierrettä 5 minuutin välein. Varo laskemasta hiivanesteen lämpötilaa enemmän kuin 10 °C kerralla. Kun lämpötilaero on tasattu, kaada hiivaneste vierteeseen.

Annostus: 0,5-1g/l (1 pussillinen riittää 22 litraan - jos OG on yli 1.050, käytä 2 pussia).
Suositeltu käymislämpötila: 18-25°C.
Ainesosat: Oluthiiva (Saccharomyces cerevisiae), Emulgointiaine (E491), 11 g.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.