Oluthiiva Lalbrew Farmhouse 11 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa
Helsinki: Varastossa

Tuotekoodi: 2108057
Hinta: 4,90 490
LalBrew Farmhouse Ale Yeast, Lallemand

Uusi ei-diastaattinen hybridihiiva, joka on kehitetty Saison- ja Farmhouse-tyylisiä oluita silmälläpitäen. 
LalBrew Farmhouse on tulos Renaissance Yeastin tutkimus- ja kehitystyöstä Vancouverissa Kanadassa. LalBrew Farmhouse kehitettiin uusimpia jalostustekniikoita käyttäen. Hiivasta on onnistuttu poistamaan STA1-geeni, joka on Saisonin hiivojen diastaattisen aktiivisuuden takana. Tämän lisäksi huolehdittiin kuitenkin siitä, että panimosokerin käyttö toimisi normaalisti, jolloin voidaan tuottaa kuivia Saisoneita. Sokerina pohjalla, California Davis -yliopiston patentoitu tekniikka varmistaa, että kanta ei tuota rikin makuja, jolloin se parantaa hiivan aromiominaisuuksia. 

Attenuaatio: Korkea
Alkoholinsieto: 13%
Flokkulaatio: Matala

Käyttö: Valmistaja suosittelee hiivan nesteytystä 1 dl:ssa 30-35°C vettä. Sirottele hiiva veden pinnalle ja sekoita kevyesti. Anna seistä 15 minuuttia. Sekoita uudelleen ja anna seistä 15 minuuttia 30-35°C:ssa. Anna lämpötilan tasaantua mahdollisimman lähelle vierteen lämpötilaa, sekoittamalla joukkoon pieni määrä vierrettä 5 minuutin välein (älä anna hiivan lämpötilan muuttua yli 10°C kerralla). Kaada lopuksi hiivaseos vierteen sekaan ja sekoita.

Annostus: 0,5-1g/l (1 pussillinen riittää 22 litraan - jos OG on yli 1.050, käytä 2 pussia).
Suositeltu käymislämpötila: 20-30°C.
Ainesosat: Oluthiiva, Emulgointiaine (E491), 11 g.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.