MR. BEER -olutuutteet

Coopersin Craft -sarja on ottanut jalansijaa Suomessa. Mikäli pidät käsityöoluesta, craft-oluesta, pienpanimo-oluesta tai miksi sitä ikinä kutsutaankin, niin tulet taatusti ihastumaan tähän sarjaan.
Mr Beer Craft-sarjassa on olutuutteita ja humaloimattomia mallasuutteita, joissa on selkeän amerikkalainen vivahde. Yksi 1,3 kg:n olutuutepurkki tuottaa 8,5 litraa valmista olutta n. 5,5 til-% vahvuisena (näihin ei lisätä käymissokeria).
Tämä sarja soveltuu valmistettavaksi Coopersin pienessä käymisastiassa Craft Brew Kit, mutta sen voi toki valmistaa myös isossa käymisastiassamme DIY Brew Kit. Tähänkin sarjaan löytyy paljon mielenkiintoisia reseptejä reseptipankistamme.

Pehmeissä 250 gramman pakkauksissa olevat humaloimattomat mallasuutteet on tarkoitettu käytettäviksi yhdessä Craft-sarjan 1,3 kg olutuutteiden kanssa. Ne soveltuvat valmistettaviksi Coopersin pienessä käymisastiassa, Craft Brew Kit.
Yksi 250 gramman mallasuutepakkaus lisää 8,5 litran vierteen ominaispainoa (OG) arvolla .007 ja lopullista alkoholipitoisuutta n. +1 til-%.

Allergikoille tiedoksi: Kaikki olutuutteet sisältävät ohramallasta (paitsi TC Preacher’s Hefe Wheat ja Wheat-mallasuute, jotka sisältävät ohran lisäksi vehnää). Coopersin olutuutteet sisältävät 80% ohramallasta, 19% vettä ja 1% humalaa. Ei lisäaineita.


Coopers DIY Beer 8.5L Brew Kit.

Järjestys: