Viinitalo Melkko Oy ostaa nwp Partners Oy:n humala- ja mallasliiketoiminnat

{image:text}
Lahti, 29.12.2021

SUOMEN PIENPANIMOIDEN HUMALA- JA MALLASKAUPPA UUDISTUU
Viinitalo Melkko Oy ostaa nwp Partners Oy:n humala- ja mallasliiketoiminnat


Vastatakseen paremmin kansainvälisten tavarantoimittajien pienpanimoalalle tuomiin vaatimuksiin ja voidakseen tarjota aikaisempaa paremmat palvelut, niin suuremmille kuin pienemmillekin panimoille, ovat Viinitalo Melkko Oy ja nwp Partners Oy päättäneet yhdistää osaamisensa ja kontaktinsa kansainvälisiin toimijoihin, sekä kotimaan asiakkaisiin. Tämän seurauksena Viinitalo Melkko Oy ostaa nwp Partners Oy:n humala- ja mallasliiketoiminnan Suomen jälleenmyynnin ja Juhani Elonheimo jatkaa toimintaansa aikaisempaan tapaan, mutta nyt konsulttina Melkolle. Kaikki nwp Partners Oy:n sopimukset ja sitoumukset niin asiakkaisiin kuin toimittajiin säilyvät ennallaan.

Osana toiminnan tehostamista Viinitalo Melkko Oy:n Pro-myynti panimoille, verkkokauppa, sekä myymälät Lahdessa ja Helsingin Mall of Triplassa, vaihtavat nimeään MELKKOBREW:ksi. Uusi verkkokauppa tulee olemaan nimeltään melkkobrew.fi. Verkkokauppa on toiminnassa vuoden 2022 alusta alkaen.

Jatkossa MELKKOBREW:llä on tarjota panimoille ja tislaamoille entistä paremmin kaikkea saman katon alta: kattava valikoima amerikkalaista, eurooppalaista ja Pacific-alueen humalaa, sekä tietenkin maltaat, hiivat, kemikaalit ja kaikenlaiset suuret ja pienemmätkin välineet panimoille. 

MELKKOBREW:n päätoimipaikka varastoineen sijaitsee Lahdessa, mistä tilaukset toimitetaan nopeasti asiakkaille Suomessa, sekä ulkomailla. Tämän toiminnan laajentamisen ja tehostamisen myötä Melkolle on valmistunut myös yli 100 m2 nykyaikaiset kylmävarastointitilat humalalle ja hiivoille. Samalla Melkko siirtyy uusiin huomattavasti suurempiin toimitiloihin, edelleen Asentajankadun varrella, mutta nyt numerossa 4. 

Panimoita palvelevat Jukka Jahnukainen (pääkaupunkiseutu), Timo Ylimäki (muu Suomi) ja Juhani Elonheimo, sekä tietenkin muut parikymmentä palvelevaa työntekijäämme Lahdessa ja Helsingissä.


Lisätietoja antavat:

VIINITALO MELKKO OY / MELKKOBREW        
Janne Kettula            
toimitusjohtaja    
puh. 045 672 1870


NWP PARTNERS OY    
Juhani Elonheimo
toimitusjohtaja
puh. 0500 322 540