Lalvin K1-V1116 valkoviinihiiva 5g
K1-V1116 säilyttää ja tuo esiin raikkauden Sauvignon Blanc, Chenin Blanc ja Seyval -rypäletyypeillä.
Käynnistyy nopeasti, vähäinen vaahdon muodostus. Selviää vaikeammistakin tapauksista ja voidaan käyttää myös uudelleenkäynnistykseen.
Annostus 25 - 40g/100 l
ABV 18 %
Käymislämpötila 10-35 C
Nesteytettävä ennen käyttöä:
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, ja sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10º C.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.