KOTIVIINI.FI VAIHTAA NIMEÄÄN MELKKOBREW:KSI

{image:text}
Osana toiminnan tehostamista Viinitalo Melkko Oy:n pro-myynti panimoille, verkkokauppa, sekä myymälät Lahdessa ja Helsingin Mall of Triplassa, vaihtavat nimeään MELKKOBREW:ksi. 
Uudistunut verkkokauppa on toiminnassa vuoden 2022 alusta alkaen asteittain.Jatkossa MELKKOBREW:llä on tarjota panimoille ja tislaamoille entistä paremmin kaikkea saman katon alta: Kattava valikoima amerikkalaista, eurooppalaista ja Pacific-alueen humalaa, sekä tietenkin maltaat, hiivat, kemikaalit ja kaikenlaiset suuret ja pienemmätkin välineet panimoille. 

Viinin, oluen ja siiderin kotivalmistajille MELKKOBREW tarjoaa samat tutut palvelut kuin ennenkin. Nimenmuutos ei vaadi heiltä mitään toimenpiteitä.
Siirtymäaikana nimi Kotiviini.fi saattaa esiintyä rinnakkain MELKKOBREW:n kanssa. Tällainen suuri muutos vie oman aikansa.MELKKOBREW:n uudet, suuremmat toimitilat varastoineen sijaitsevat Lahdessa, mistä tilaukset toimitetaan nopeasti asiakkaille Suomeen, sekä ulkomaille. Toiminnan laajentamisen ja tehostamisen myötä Melkolle on valmistunut myös yli 100 m2 nykyaikaiset kylmävarastointitilat humalalle ja hiivoille.
Olette lämpimästi tervetulleita uuteen, suurempaan myymäläämme.

Tervetuloa myös ostoksille verkkokauppaamme www.melkkobrew.fi.