Lalvin D47 Vinjäst 5g
Lahtis: Tillfälligt slut
Produktkod: 2109010
Pris:
1,95
€
195
3,20 €
320
30 : 3,20 €
Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.
BBE 11/2023
Denna vinjäst har isolerats i Côtes-du-Rhône-distriktet av Institut Coopératif du Vin (ICV) för att producera fylliga vita viner av bl.a. Chardonnaydruvor.
Rekommenderas för vita viner där druvkaraktären önskas få fram. Fungerar också till mjöd.
Jäsningstemperatur: 15-30°C.
Denna vinjäst har isolerats i Côtes-du-Rhône-distriktet av Institut Coopératif du Vin (ICV) för att producera fylliga vita viner av bl.a. Chardonnaydruvor.
Rekommenderas för vita viner där druvkaraktären önskas få fram. Fungerar också till mjöd.
Jäsningstemperatur: 15-30°C.
DOSERING: 1 x 5g påse för 4,5 - 23L
1. Återfuktas i 50 ml RENT vatten vid 35-37°C.
2. Rör om försiktigt och vänta i 20 minuter.
3. Häll jästblandningen i vinmusten. Temperaturskillnaden mellan jästblandning och vinmust får ej överskrida 10°C.
4. Totala tiden för återfuktningsprocessen får ej överskrida 45 minuter.
5. Se till att alla redskap och kärl är sterila och rena.
6. Återfukta endast i rent vatten. Ej i vinmust.
1. Återfuktas i 50 ml RENT vatten vid 35-37°C.
2. Rör om försiktigt och vänta i 20 minuter.
3. Häll jästblandningen i vinmusten. Temperaturskillnaden mellan jästblandning och vinmust får ej överskrida 10°C.
4. Totala tiden för återfuktningsprocessen får ej överskrida 45 minuter.
5. Se till att alla redskap och kärl är sterila och rena.
6. Återfukta endast i rent vatten. Ej i vinmust.