Lalvin 71B-1122 Vinjäst 5g BBE 8/2023
Lahtis: I lager
Produktkod: 2109020
Pris:
1,60
€
160
3,20 €
320
30 : 3,20 €
Tillfälligt slut. Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.
BBE 8/2023
En vinjäst som tagits fram i Narbonne av Institut National de Recherche en Agriculture. Känd för sina fruktiga karaktärer.
Rekommenderas för unga vita och röda viner. Ger mycket estrar och högre alkoholer, men låga mängder fenoler, vilket passar för viner som ska drickas unga.
Jäsningstemperatur: 15-30°C.
En vinjäst som tagits fram i Narbonne av Institut National de Recherche en Agriculture. Känd för sina fruktiga karaktärer.
Rekommenderas för unga vita och röda viner. Ger mycket estrar och högre alkoholer, men låga mängder fenoler, vilket passar för viner som ska drickas unga.
Jäsningstemperatur: 15-30°C.
DOSERING: 1 x 5g påse för 4,5 - 23L
1. Återfuktas i 50 ml RENT vatten vid 35-37°C.
2. Rör om försiktigt och vänta i 20 minuter.
3. Häll jästblandningen i vinmusten. Temperaturskillnaden mellan jästblandning och vinmust får ej överskrida 10°C.
4. Totala tiden för återfuktningsprocessen får ej överskrida 45 minuter.
5. Se till att alla redskap och kärl är sterila och rena.
6. Återfukta endast i rent vatten. Ej i vinmust.
1. Återfuktas i 50 ml RENT vatten vid 35-37°C.
2. Rör om försiktigt och vänta i 20 minuter.
3. Häll jästblandningen i vinmusten. Temperaturskillnaden mellan jästblandning och vinmust får ej överskrida 10°C.
4. Totala tiden för återfuktningsprocessen får ej överskrida 45 minuter.
5. Se till att alla redskap och kärl är sterila och rena.
6. Återfukta endast i rent vatten. Ej i vinmust.