COOPERS TC Devil's Half Ruby Porter 1.7kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Lahti: Varastossa

Tuotekoodi: 3402250
Hinta: 18,90 1890

Yleisohje oluen valmistamiseen Coopers-olutuutteilla.
 THOMAS COOPERS Devil's Half Ruby Porter 1.7kg

Vuonna 1862 Coopersin panimotoiminta sijaitsi lähellä aluetta, jonka nimi oli Devil’s Half Acre. Tämä hieman pelottava nimi annettiin alueellle, koska siellä liikkui toinen toistaan ilkeämpiä ihmisiä. Toisin sanoen: Paikka, johon ei kannattanut pimeän tultua eksyä.

Tämä ”pirullinen” olut on saanut inspiraationsa tuosta alueesta. Devil’s Half Ruby Porter on väriltään musta kuin pelottavin yö, mutta siinä on myös häivähdys rubiinia. Maukas toffeemainen ja suklainen maltan maku. Keskivahva katkeruus ja hedelmäinen humala-aromi. Paksu, kermainen vaahto. Näillä ominaisuuksilla tämä olut houkuttelee esiin oman pimeän puolesi.

Yhdestä 1,7 kg olutuutteesta sellaisenaan saat n. 23 litraa valmista olutta, jonka alkoholipitoisuus on vajaat 3 til-%. Jos haluaa lisää makua, täyteläisyyttä ja alkoholipitoisuutta, niin suosittelemme lisäämään mallasuutetta ja/tai käymissokeria. Tällöin litramäärä pysyy samana, mutta maku ja voimakkuus paranevat.

Reseptipankkimme sisältää vinkkejä eri olutuutteiden ja mallasuutteiden/käymissokerien yhdistelmistä.
Valmistajan perusresepti suosittelee tämän olutuutteen lisäksi 1 kg Coopers Light Dry Malt (spraymallas), mutta halutessasi voit toki yhdistellä aineksia vapaasti oman makusi mukaan. Jälkikäymissokerina Carbonation Drops on helppo lisätä pulloihin.
 

Väri: 650 EBC Katkero: 590 IBU
Arvot tarkoittavat purkin sisältämää uutetiivistettä ennen veden lisäystä.

Ainesosat: Mallasuute OHRAmaltaasta, humala, kuivattu oluthiiva.
Nettopaino: 1700g (mallasuute), 7g (hiiva).
Alkuperämaa: Australia.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.