Oluthiiva Munich Wheat vehnäoluthiiva 11g BBE 02.2021
Munich Wheat Beer Yeast, Lallemand
Saksalainen vehnäoluthiiva. Valmistaja Danstar/Lallemand.
Käynnistyy nopeasti ja käy voimakkaasti. Nesteytyksen jälkeen viihtyy parhaiten ale-lämpötiloissa. Käyminen voi olla valmis jopa 4:ssä päivässä, jos lämpötila on yli 17°C (sekä riippuen lähtöominaispainosta ja hiivan käsittelystä). Ei flokkuloi.
Käyttö: Valmistaja suosittelee hiivan nesteytystä 1 dl:ssa 25-30°C vettä. Sirottele hiiva veden pinnalle. Anna seistä sekoittamatta 15 minuuttia. Sekoita ja anna lämpötilan tasaantua (mahdollisimman lähelle vierteen lämpötilaa) 5 minuutin ajan. Kaada vierteen sekaan ja sekoita.
Annostus: 0,5-1g/l (1 pussillinen riittää 22 litraan - jos OG on yli 1.050, käytä 2 pussia).
Suositeltu käymislämpötila: 17-22°C.
Ainesosat: Oluthiiva, Emulgointiaine (E491), 11 g.
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.