Lalvin QA23 valkoviinihiiva 5g BBE 12.2022
Lalvin QA23 on erinomainen valinta viineille kuten Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sémillon, Chardonel ja Gewürstraminer.
Soveltuu erinomaisesti myös siiderin valmistukseen.
Käymislämpötila: 15-32°C.
Nesteytettävä ennen käyttöä:
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden (2,5 dl) 40ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, ja sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10º C.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa.
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.