Lalvin Bourgovin RC212 Viinihiiva 5g
Lahti: Varastossa
Helsinki: Varastossa
Tuotekoodi: 2109011
Hinta:
3,20
€
320
Lalvin Bourgovin RC212 on valikoitu BIVB:n (Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne) toimesta ja se on kehitetty punaviineille väriä ja ryhtiä silmällä pitäen.
Hiiva edistää värin ja tanniinien tasapainoa käymisen aikana, ja tämä on omiaan edistämään polyfenolien osuutta rypäleissä kuten Gamay, Zinfandel ja Grenache. Bourgovin RC212 tuottaa kerrasta toiseen Pinot Noir -viinejä joissa ryhti, hedelmäisyys ja mausteisuus ovat kohdallaan.
Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
Käymislämpötila: 20-30°C
Alkoholinsieto: 16%
Annostus: 25-40 g/100 l
Matala SO2-tuotanto
Ei tee vaahtoa
Hiiva edistää värin ja tanniinien tasapainoa käymisen aikana, ja tämä on omiaan edistämään polyfenolien osuutta rypäleissä kuten Gamay, Zinfandel ja Grenache. Bourgovin RC212 tuottaa kerrasta toiseen Pinot Noir -viinejä joissa ryhti, hedelmäisyys ja mausteisuus ovat kohdallaan.
Saccharomyces cerevisiae cerevisiae
Käymislämpötila: 20-30°C
Alkoholinsieto: 16%
Annostus: 25-40 g/100 l
Matala SO2-tuotanto
Ei tee vaahtoa
Nesteytettävä ennen käyttöä:
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40 ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10 ºC.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa.
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40 ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10 ºC.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.