Lalvin BM 4x4 viinihiiva 5g
Lahti: Tilapäisesti loppu
Helsinki: Tilapäisesti loppu
Tuotekoodi: 2109012
Hinta:
3,20
€
320
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
Lalvin BM4x4 viinihiiva puna- ja valkoviineille on sekoitus Lalvin-hiivoja, jotka tuovat esiin sekä punaviinien että valkoviinien parhaat ominaisuudet.
Ainutlaatuista tässä Lalvin BM4x4-hiivasekoituksessa on sen kyky kasvuvaiheen aikana vapauttaa merkittävä määrä polyfenolireaktiivisia polysakkarideja käymismehuun.
Käymisen aikana vapautuneiden polysakkaridien määrä ja laatu tuottavat punaviineihin hienon suuntuntuman ja parantavat värin kestävyyttä.
Valkoviineihin BM 4 × 4 vapauttaa runsaasti hedelmäaromeja tuottavia estereitä. Se tuo myös pyöreyttä suuntuntumaan ja helpottaa malolaktista käymistä.
Käymislämpötila: 16 °C - 28 °C
Kohtalainen käymisnopeus
Alkoholinsieto: 16%
Tarvitsee paljon ravinteita
Ainutlaatuista tässä Lalvin BM4x4-hiivasekoituksessa on sen kyky kasvuvaiheen aikana vapauttaa merkittävä määrä polyfenolireaktiivisia polysakkarideja käymismehuun.
Käymisen aikana vapautuneiden polysakkaridien määrä ja laatu tuottavat punaviineihin hienon suuntuntuman ja parantavat värin kestävyyttä.
Valkoviineihin BM 4 × 4 vapauttaa runsaasti hedelmäaromeja tuottavia estereitä. Se tuo myös pyöreyttä suuntuntumaan ja helpottaa malolaktista käymistä.
Käymislämpötila: 16 °C - 28 °C
Kohtalainen käymisnopeus
Alkoholinsieto: 16%
Tarvitsee paljon ravinteita
Nesteytettävä ennen käyttöä:
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40 ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10 ºC.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa.
Sekoita hiiva viisinkertaiseen määrään painoonsa nähden 40 ºC-asteista puhdasta vettä. Anna seisoa ainakin 20 minuuttia, sekoita sitten varovasti rikkoaksesi mahdolliset kokkareet ja kaada hiivaseos käymisastiaan.
Huom!
- Hiivan nesteytysaika ei saa koskaan ylittää 45 minuuttia
- Vältä aiheuttamasta kylmäshokkia hiivalle. Lämpötilaero viinimehun ja nesteytetyn hiivan välillä ei saa ylittää 10 ºC.
- On välttämätöntä nesteyttää hiiva puhtaassa astiassa.
- Käytä puhdasta vettä nesteytykseen, viinimehulla nesteytys ei ole suotavaa.
Arvostele tämä tuote
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.