Amyloglukosidaasi 300 (AMG) 450-500ml
Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.
Amyloglukosidaasi on entsyymi, jota käytetään dekstriinien muuttamiseen käymiskelpoisiksi sokereiksi. Tuote on suosittu niiden oluenvalmistajien keskuudessa, jotka pyrkivät valmistamaan vähähiilihydraattisia superkuivia oluita ja Brut IPA -tyyppisiä olutlajeja.
Olut käy kuivemmaksi ja jättää vähemmän jäännössokereita. Samalla alkoholipitoisuus nousee.
Valmistaja: Murphy & Son. Ei kuvan pullossa.
Annostus: 3-8g/hl.
Käyttölämpötila: 40-65°C (optimaalisin 60°C).
Käyttö-pH: 3,0-5,0 (optimaalisin 4,2).
Ohje: Lisätään keittoastiaan tai käymisastiaan.
Vaikka optimaalinen lämpötila-alue soveltuukin parhaiten mäskäysvaiheeseen, tuote toimii myös tavallisessa käymislämpötilassa, jolloin tuotteen lisääminen käymisastiaan takaa täysin kuivaksi käyneen oluen. Esimerkiksi 1.055 lähtöominaispainon olut voi käydä aina 7,2% ABV vahvuuteen asti.
Tuotteen ulkonäkö saattaa poiketa tuotekuvasta.
Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.